Varmeanlegg / oppvarming2018-04-23T13:04:02+00:00

Varmeanlegg / oppvarming

I Norge er det et stort behov for oppvarming og forskjellige varmeanlegg da vi ofte har kalde vintere. Jo større lokaler, jo større krav til kostnadeffektiv og god oppvarming. Heldigvis har vi rimelig strøm, og elektrisk oppvarming er et godt alternativ. Men det gjelder å finne de riktige løsningene for akkurat ditt lokale.

Norelco har lang erfaring med ulike næringsbygg og lokaler. Ta en prat med oss om dine behov, så finner vi den mest optimale løsningen.

Oppvarming av lokaler

Alle lokaler og bygg trenger en form for oppvarming. Det finnes mange forskjellige måter å varme opp rom og lokaler på, bl.a. Varmekabler/varmefolie, panelovner, varmekassetter i tak, osv. Større bygg har behov for mer avansert styring og overvåking av varmen, mens andre mindre anlegg klarer seg med enkle termostatstyringer.

Snøsmelteanlegg / takrenner

Norelco har lang erfaring med prosjektering og gjennomføring av snøsmelteanlegg for inngangspartier, større felt og kjørespor. På bygg med takrenner er det absolutt å anbefale varmekabler i disse for å hindre isdannelser og tette rør. Dette er et viktig tiltak for sikkerheten for de som oppholder seg på bakken.

Varmepumper

Norelco er leverandør av Toshiba varmepumper og har løsninger for ditt næringslokale.