Belysning2018-04-23T12:20:38+00:00

Belysning

Vi tilbyr kvalitetsbelysning fra anerkjente leverandører og sørger for korrekt og sikker montering. Vi tilbyr alt fra enkle lyspunkter til sofistikerte lys- og styringssystemer – både ute og inne. Alt fra godt arbeidslys til stemningslys. Bare snakk med oss om dine behov – store som små.

Stort utvalg

Vi er selv forhandlere på noen produkter, og har gode avtaler med en rekke forhandlere innen alt av elektrisk materiell. Dette gjør at vi kan tilby det aller meste innen belysning ute/inne, både 230 volt og 12 volt.

Belysningssystemer

Vi tilbyr belysningssystemer som kombinerer LED-armaturer og tradisjonelle armaturer med analoge eller digitale kontroller som gir deg de store belysningsopplevelsene. Utstyr fra anerkjente leverandører og kjente merkevarer.

Belysningens betydning

Synet vårt utgjør 80% av vår oppfattelse. Dermed er det enkelt å se for seg betydningen av en korrekt belysning. Belysningen har en større innvirkning på helse, effektivitet og trivsel enn du kanskje tenker på. Vi har lang erfaring og kan gi deg de gode rådene og den rette belysningen. Spør oss!