Kontroll og utbedring av el-anlegget2018-04-23T12:19:17+00:00

Kontroll og utbedring av el-anlegget

Norelco gjennomfører kontroll av el-anlegg i både private boliger, sameier og borettslag. Etter gjennomført kontroll mottar du en tilstandsrapport av det elektriske anlegget med anbefalinger for forbedringer og utbedringer av eventuelle feil og mangler. Hensikten er å ivareta sikkerheten og påse at anlegget er forskriftsmessig vedlikeholdt. Dette er viktig fordi det reduserer faren for brann.

Hvor omfattende kontrollen blir kan i praksis variere avhengig av anleggets alder og standard. Det er alltid en fordel om kunden kan være med under kontrollen. Dette fordi man da kan gi korrekt informasjon om elsikkerheten og andre faktorer som angår installasjonen.

Vi sjekker sikringsskapet, jording, samt boligens faste installasjoner, og kan gi tips og råd underveis.

Eiers ansvar

Det er eiers og brukers ansvar å holde i det elektriske anlegget i forskriftsmessig stand. Vi har den nødvendige kompetansen og kan hjelpe dere med tilstandskontroll/internkontroll.

Termografering

Termografi er et viktig hjelpemiddel i det skadeforebyggende arbeidet på elektriske anlegg. Termograferingskameraet lager bilder av varmestråling som man ikke fanger opp med det blotte øyet eller ved andre målinger. Topp moderne utstyr og meget erfarene kontrollører sørger for å finne eventuelle feil på et tidlig tidspunkt for å unngå kostbare driftsstans i anlegget.

Unngå overraskelser

Ved å være i forkant å få kontrollert det elektriske anlegget, unngår du ubehagelige overraskelser. Det er også prisgunstig å ligge i forkant å utbedre det elektriske systemet enn å reparere når uhellet først har vært ute. Dette gir deg også en god trygghet for t anlegget er i forskriftsmessig stand og reduserer faren for brann.